If you wish to help support this site please disable your adblock program.


Click here to become a Premium Member : No ads site-wide : Forum privileges : Upgraded services : Giveaway & moreSupport the Site! Support Us!
Tukui » ElvUI » Technical Support » raid frames not showing
  1. Challenger Rawr
    offline
    Member

    XP: 
     

    49 / 1337

    Hi My raid frames are showing in 25m perfectly but not in 10m I have them both enabled when I disable 25m nothing happens when I disable 10m and then enable it nothing happens it just doesnt work.

    Please help im in a raid its killing me haha.

    1 like by: RawrPosted 1 year ago - #1
     


  2. If you wish to help support this site please disable your adblock program.


    online
    Moderator

    XP: 
     

    1337 / 1337

    Hey,
    Which version of Elv are you using?

    Show a screenshot of your 10man raid settings, just to check the visibility setting are right.

    Posted 1 year ago - #2
     
  3. Challenger Rawr
    offline
    Member

    XP: 
     

    49 / 1337

    Im using latest version.

    Its disabled atm bc im using grid.

    Posted 1 year ago - #3
     
  4. Challenger Rawr
    offline
    Member

    XP: 
     

    49 / 1337

    http://imgur.com/7f15nsK

    Posted 1 year ago - #4
     
  5. online
    Moderator

    XP: 
     

    1337 / 1337

    This is my settings for 10 man

    [@raid6,noexists][@raid11,exists] hide;show

    settings for 25 man

    [@raid11,noexists][@raid26,exists] hide;show

    Posted 1 year ago - #5
     
  6. Challenger Rawr
    offline
    Member

    XP: 
     

    49 / 1337

    When I am outside of a raid dungeon the frames show up fine but when I enter a 10m raid they dissapear completely.

    Posted 1 year ago - #6
     
  7. Challenger Rawr
    offline
    Member

    XP: 
     

    49 / 1337

    This is the problem.

    Posted 1 year ago - #7
     
  8. Hero Elv
    offline
    Overlord

    XP: 
     

    1337 / 1337

    /ec -> Unitframes -> Smart Raid Filter, uncheck it

    :)
    Posted 1 year ago - #8
     
  9. Challenger Rawr
    offline
    Member

    XP: 
     

    49 / 1337

    Elv.

    I fucking love you bro.
    I have a literal boner right now. FUCK.

    Posted 1 year ago - #9
     
  10. offline
    Member

    XP: 
     

    3 / 1337

    whats the visibility setting for 40man raid frames, cause im only getting 25man showing up when in a group for 40man world bosses

    Posted 1 year ago - #10
     
  11. offline
    Member

    XP: 
     

    3 / 1337

    i have this under the 25man settings:

    [@raid11,noexists][@raid26,exists] hide;show

    but the one for 40mans is blank, can anyone help? thanks in advance

    Posted 1 year ago - #11
     
  12. online
    Moderator

    XP: 
     

    1337 / 1337

    Sabbotage said:
    i have this under the 25man settings:

    [@raid11,noexists][@raid26,exists] hide;show

    but the one for 40mans is blank, can anyone help? thanks in advance

    The standard for the 40 man raid is as follows.

    [@raid26,noexists] hide;show

    Posted 1 year ago - #12
     
  13. offline
    Member

    XP: 
     

    3 / 1337

    My unit frames suddenly disappeared yesterday. I have tried re-installing Elvui and even clearing out my addons folder and trying again. I've done some screenshots, the first showing that I have no frames at all (no player, target, party or raid frames) and the other two are my settings.

    http://i1063.photobucket.com/albums/t502/thete6/Wow-642013-05-2509-37-53-33_zpsb97856a9.png

    http://i1063.photobucket.com/albums/t502/thete6/Wow-642013-05-2509-38-04-14_zps8aa4e1c6.png

    http://i1063.photobucket.com/albums/t502/thete6/Wow-642013-05-2509-38-10-60_zps4c46d5f1.png

    Really need to sort this out or else it's back to Xperl :(

    Posted 1 year ago - #13
     
  14. online
    Moderator

    XP: 
     

    1337 / 1337

    Thete said:
    My unit frames suddenly disappeared yesterday. I have tried re-installing Elvui and even clearing out my addons folder and trying again. I've done some screenshots, the first showing that I have no frames at all (no player, target, party or raid frames) and the other two are my settings.

    http://i1063.photobucket.com/albums/t502/thete6/Wow-642013-05-2509-37-53-33_zpsb97856a9.png

    http://i1063.photobucket.com/albums/t502/thete6/Wow-642013-05-2509-38-04-14_zps8aa4e1c6.png

    http://i1063.photobucket.com/albums/t502/thete6/Wow-642013-05-2509-38-10-60_zps4c46d5f1.png

    Really need to sort this out or else it's back to Xperl :(

    Hey,

    People here have been trying to sort it out, to help this matter, it would be helpful if you would provide more information to try to troubleshoot the problem you have.

    First off, what version of ElvUI are you using?

    Please disable all other addons except ElvUI & Elv_config.
    Type /luaerror on
    Do you get any Lua errors?
    If so, please post.

    How do you update ElvUI. There has been some issues when people have been using out of date TukUI Client. Check if you have the latest client.
    Instructions here http://www.tukui.org/forums/topic.php?id=28110#post-192451

    A good place to always start when you are having problems is by troubleshooting with this post http://www.tukui.org/forums/topic.php?id=19210

    Posted 1 year ago - #14
     
  15. offline
    Member

    XP: 
     

    3 / 1337

    Hi and thanks.

    I am using 6.05, downloaded from http://tukui.org/dl.php (where I always go to download).

    Message: ...rface\AddOns\ElvUI\modules\unitframes\unitframes.lua:943: attempt to index global 'CompactUnitFrameProfiles' (a nil value)
    Time: 05/25/13 11:18:42
    Count: 1
    Stack: ...rface\AddOns\ElvUI\modules\unitframes\unitframes.lua:943: in main chunk

    Locals: E = <table> {
    AddNonPetBattleFrames = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\core.lua:594
    GetScreenQuadrant = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\math.lua:75
    GetTimeInfo = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\math.lua:258
    FrameLocks = <table> {
    }
    resolution = "1920x1080"
    modules = <table> {
    }
    CancelTimer = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:158
    GetColor = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\install.lua:174
    SecureHook = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceHook-3.0\AceHook-3.0.lua:339
    UIFrameFade_OnUpdate = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\animation.lua:163
    StaticPopup_EscapePressed = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\staticpopups.lua:291
    FarmMode = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\commands.lua:43
    screenwidth = 1920
    PLAYER_REGEN_DISABLED = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\init.lua:98
    OnProfileReset = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\init.lua:139
    DispelClasses = <table> {
    }
    SetMoversPositions = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\movers.lua:354
    IsEnabled = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:467
    ScheduleTimer = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:105
    texts = <table> {
    }
    PriestColors = <table> {
    }
    RegisterModule = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\core.lua:626
    SetupTheme = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\install.lua:228
    media = <table> {
    }
    RegisterMessage = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:118
    UnregisterMessage = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:181
    snapBars = <table> {
    }
    ShortValue = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\math.lua:15
    ResetProfile = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\init.lua:125
    ToggleConfigMode = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\config.lua:49
    ShortenString = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\math.lua:167
    SetEnabledState = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:440
    Hook = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceHook-3.0\AceHook-3.0.lua:277
    Options = <table> {
    }
    Layout = <table> {
    }
    tDeleteItem = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\animation.lua:268
    ClassRole = <table> {
    }
    DelayScriptCall = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\commands.lua:119
    LoadMovers = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\movers.lua:371
    StopShake = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\animation.lua:100
    GetFormattedText = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\math.lua:132
    HiddenFrame = <unnamed> {
    }
    DisableAddon = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\commands.lua:17
    OnInitialize = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\init.lua:36
    NewModule = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:256
    StaticPopup_EditBoxOnEscapePressed = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\staticpopups.lua:499
    ActionBars = <table> {
    }
    DropDown = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\dropdown.lua:21
    Spacing = 1
    Tutorials = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\tutorials.lua:105
    SpawnTutorialFrame = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\tutorials.lua:43
    StaticPopup_IsLastDisplayedFrame = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\staticpopups.lua:352
    SetPrevTutorial = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\tutorials.lua:32
    SetNextTutorial = <function> defined @Interface\AddOns\ElvUI\core\tutorials.lua:2

    Posted 1 year ago - #15
     
  16. online
    Moderator

    XP: 
     

    1337 / 1337

    There is already a thread regarding that specific error. Please use that one from here on out:
    http://www.tukui.org/forums/topic.php?id=28137

    Posted 1 year ago - #16
     
RSS feed for this topic

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.