Loading...

Elvui and Phoguild Weakaura not working together.

1
Version of ElvUI (use /estatus command ingame to check): 11.41

Disable all addons except the two called "ElvUI" and "ElvUI OptionsUI". Do you still experience the issue now?: Yes

Disable all addons and use the default UI to make sure it is not an issue with the WoW client itself. Do you still experience the issue?: Yes

Check for lua errors by using the command "/luaerror on" without quotes. Did you get an error or do you still experience the issue?: Yes

If you received an error then post it below (use the 'code' bbcode):
Message: [string "--[==[ Error in 'PhoGuild - Raid Ability Ti..."]:4: bad argument #1 to 'strtrim' (string expected, got nil)
Time: Thu Jul 2 15:33:07 2020
Count: 1
Stack: [string "--[==[ Error in 'PhoGuild - Raid Ability Ti..."]:4: bad argument #1 to 'strtrim' (string expected, got nil)
[string "=[C]"]: in function `strtrim'
[string "--[==[ Error in 'PhoGuild - Raid Ability Timeline Icon':'custom text' ]==] return function()
if not aura_env.state then return end
local text = aura_env.state.name
text = strtrim(text) -- Trim
local inlineIconAdjust = string.len(string.match(text,"") or "")
if inlineIconAdjust > 0 then inlineIconAdjust = inlineIconAdjust - 2 end -- Make icons take 2 characters.
if (aura_env.config.textMaxLength or 0)>=5 and text:len()-inlineIconAdjust>aura_env.config.textMaxLength then
text = string.sub(text,1,aura_env.config.textMaxLength+inlineIconAdjust-2)..".." -- Truncate
end
if aura_env.state.colorTable then
local t=aura_env.state.colorTable
text = string.format("\124c%02x%02x%02x%02x%s\124r",255*(t[4] or 1),255*(t[1] or 0),255*(t[2] or 0),255*(t[3] or 0),text)
end
return text
end"]:4: in function <[string "--[==[ Error in 'PhoGuild - Raid Ability Ti..."]:1>
[string "=[C]"]: in function `xpcall'
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua"]:6266: in function `RunCustomTextFunc'
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\SubRegionTypes\SubText.lua"]:267: in function `?'
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua"]:33: in function `Notify'
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua"]:6044: in function <Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua:6041>
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua"]:6127: in function <Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua:6094>
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua"]:6211: in function `UpdatedTriggerState'
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua"]:5981: in function `UpdateFakeStatesFor'
[string "@Interface\AddOns\WeakAuras\WeakAuras.lua"]:5954: in function `FakeStatesFor'
[string "@Interface\AddOns\WeakAurasOptions\AceGUI-Widgets\AceGUIWidget-WeakAurasDisplayButton.lua"]:1866: in function `PriorityShow'
[string "@Interface\AddOns\WeakAurasOptions\AceGUI-Widgets\AceGUIWidget-WeakAurasDisplayButton.lua"]:1659: in function `PriorityShow'
[string "@Interface\AddOns\WeakAurasOptions\WeakAurasOptions.lua"]:1609: in function <...terface\AddOns\WeakAurasOptions\WeakAurasOptions.lua:1574>

Locals: <none>

Please explain the issue you're having with as much detail as possible. Describe the exact steps we need to take in order to reproduce the issue.:
When I install the PhoGuild raid ability timeline I get a lua error. The weakaura seems to work fine but the error pops up every time I log in.

Do you have any other information which might help us track down the issue?:



We often get clues about the issue by looking at your entire UI, so please take some screenshots and add them here.:

https://gyazo.com/2586ec28a4a757d1d53f10aeb2a2a8b7 - Weakauras Closed

https://gyazo.com/5a2cfd81ee1bff12f7bb52354df8a22b - Weakauras Open

Thanks for the help!