Page 1 of 2

Tukui not loading after patch.

Posted: Tue Dec 11, 2018 11:04 pm
by Meredy
Version of Tukui: 18.19

Did you disable all AddOns except "Tukui" and "Tukui Config"? Yes.

Did you get an error? If so then post it below (use 'code' bbcode):

Code: Select all

Message: Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:100: attempt to index local 'ItemText' (a nil value)
Time: Wed Dec 12 10:00:49 2018
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:100: attempt to index local 'ItemText' (a nil value)
Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:100: in function `SkinStandardLootFrame'
Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:385: in function `Enable'
Interface\AddOns\Tukui\Core\Loading.lua:87: in function <Interface\AddOns\Tukui\Core\Loading.lua:42>

Locals: self = <unnamed> {
 0 = <userdata>
 OnLeave = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:161
 OnShow = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:184
 Enable = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:379
 LOOT_OPENED = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:285
 LOOT_CLOSED = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:276
 OnClick = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:169
 CreateSlots = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:206
 AnchorSlots = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:192
 AddStandardLootHooks = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:140
 OnEnter = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:149
 SkinStandardLootFrame = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:66
 LOOT_SLOT_CLEARED = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:267
 SkinStandardLootFrameButtons = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:103
 MoveStandardLoot = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Inventory\Loot.lua:43
}
ItemText = nil
(*temporary) = 19
(*temporary) = nil
(*temporary) = <unnamed> {
 0 = <userdata>
}
(*temporary) = LootFramePortrait {
 0 = <userdata>
}
(*temporary) = LootFrameTitleText {
 0 = <userdata>
}
(*temporary) = <unnamed> {
 0 = <userdata>
}
(*temporary) = "attempt to index local 'ItemText' (a nil value)"
LootFrame = LootFrame {
 0 = <userdata>
 TitleText = LootFrameTitleText {
 }
 NineSlice = <unnamed> {
 }
 TopTileStreaks = <unnamed> {
 }
 TitleBg = <unnamed> {
 }
 layoutType = "PortraitFrameTemplate"
 CloseButton = LootFrameCloseButton {
 }
 Inset = LootFrameInset {
 }
 Bg = LootFrameBg {
 }
 portrait = LootFramePortrait {
 }
}
C = <table> {
 Misc = <table> {
 }
 General = <table> {
 }
 ActionBars = <table> {
 }
 Bags = <table> {
 }
 Tooltips = <table> {
 }
 Chat = <table> {
 }
 Medias = <table> {
 }
 Party = <table> {
 }
 Loot = <table> {
 }
 Raid = <table> {
 }
 Textures = <table> {
 }
 DataTexts = <table> {
 }
 UnitFrames = <table> {
 }
 Cooldowns = <table> {
 }
 Merchant = <table> {
 }
 NamePlates = <table> {
 }
 Auras = <table> {
 }
}
select = <function> defined =[C]:-1

Code: Select all

Message: Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:27: attempt to index local 'Bar' (a nil value)
Time: Wed Dec 12 10:00:49 2018
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:27: attempt to index local 'Bar' (a nil value)
Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:27: in function `MoveXPBars'
Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:173: in function <Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:169>

Locals: self = <unnamed> {
 0 = <userdata>
 AddLines = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:48
 SetupChat = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:103
 MoveTooltip = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:125
 GetTooltipAnchor = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:138
 OnEvent = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:169
 MoveDataTextTooltip = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:161
 NoMouseAlphaOnTab = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:93
 MoveXPBars = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Themes\T17\Load.lua:18
}
Experience = <unnamed> {
 0 = <userdata>
 NumBars = 2
 GetHonor = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:85
 RestedColor = <table> {
 }
 Update = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:89
 SetTooltip = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:15
 Enable = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:197
 HNColor = <table> {
 }
 Create = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:150
 AZColor = <table> {
 }
 GetAzerite = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:77
 GetExperience = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:73
 XPColor = <table> {
 }
 Disable = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ExperienceBar.lua:219
}
Reputation = <unnamed> {
 0 = <userdata>
 SetTooltip = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ReputationBar.lua:12
 NumBars = 2
 Enable = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ReputationBar.lua:82
 Create = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ReputationBar.lua:56
 Update = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ReputationBar.lua:38
 Disable = <function> defined @Interface\AddOns\Tukui\Modules\Miscellaneous\ReputationBar.lua:108
}
(for index) = 1
(for limit) = 2
(for step) = 1
i = 1
Bar = nil
RestedBar = nil
(*temporary) = "1"
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to index local 'Bar' (a nil value)"
Misc = <unnamed> {
 Durability = <unnamed> {
 }
 OrderHall = <unnamed> {
 }
 Ghost = <unnamed> {
 }
 CollectGarbage = <unnamed> {
 }
 Grid = <unnamed> {
 }
 UIWidgets = <unnamed> {
 }
 StaticPopups = <unnamed> {
 }
 MirrorTimers = <unnamed> {
 }
 UIErrorFilter = <unnamed> {
 }
 AFK = <unnamed> {
 }
 VehicleIndicator = <unnamed> {
 }
 DeathRecap = <unnamed> {
 }
 TalkingHead = <unnamed> {
 }
 Invite = <unnamed> {
 }
 Reputation = <unnamed> {
 }
 0 = <userdata>
 TimerTracker = <unnamed> {
 }
 MicroMenu = TukuiMicroButtonsDropDown {
 }
 ObjectiveTracker = <unnamed> {
 }
 GameMenu = <unnamed> {
 }
 Experience = <unnamed> {
 }
 DropDown = <unnamed> {
 }
 ThreatBar = <unnamed> {
 }
 LossControl = <unnamed> {
 }
 ErrorFilter = <unnamed> {
 }
 AltPowerBar = <unnamed> {
 }
}
Panels = <unnamed> {
 0 = <userdata>
 TabsBGLeft = <unnamed> {
 }
 LeftVerticalLine = <unnamed> {
 }
 LeftChatBG = <unnamed> {
 }
 TabsBGRight = <unnamed> {
 }
 RightVerticalLine = <unnamed> {
 }
 BottomLine = <unnamed> {
 }
 DataTextLeft = TukuiLeftDataTextBox {
 }
 PetBattleHider = <unnamed> {
 }
 Hider = <unnamed> {
Please describe the issue in as much detail as possible. If you know how to reproduce the issue then mention that too:
Tukui basically won't load at all. I have tried to reset but that brings up another error.

Tukui not loading after patch.

Posted: Tue Dec 11, 2018 11:49 pm
by Botanica
Are you playing on US or EU servers?

Tukui not loading after patch.

Posted: Tue Dec 11, 2018 11:57 pm
by Meredy
US.

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 12:10 am
by Volitar
Same thing for me the only thing that is showing are the chat panels.


https://puu.sh/CgdjF/a5314ef98e.jpg

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 12:15 am
by Tukz
Fixed and added to official download zip file.

This error was caused because you were using default blizzard loot frame instead of Tukui loot frame. Unfortunately I don't use Blizzard loot frame and wasn't aware of code changes in 8.1 for the standard loot frame.

18.19 was rushed, I wasn't expecting 8.1 release today so I didn't had time to test everything. Those untested features are mostly things in the UI I don't use, like the skinned version of blizzard loot frames in Tukui.

Just reinstall Tukui and it should now work.

Thank you for reporting.

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 12:22 am
by Meredy
Thanks for the speedy fix - I just updated and it's working great as usual. I do ordinarily use tukui's loot frames, but I guess something changed on Blizzard's end.

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 9:19 pm
by Okaryna
Still not working for me. UE server here - Silvermoon. No Errors. Just not loading properly.
Even when i turned off all addons except TUKUI.

Image

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 9:20 pm
by Botanica
Manually delete Tukui and Tukui_Config and download again.

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 9:25 pm
by Okaryna
Still the same problem.

Tukui not loading after patch.

Posted: Wed Dec 12, 2018 9:32 pm
by disaccord
Same issues here. I've redownloaded Tukui and no change